Šta znači sanjati prašinu?

San u kome je prašina prisutna kao glavni simbol može imati različita značenja. Obično je takav san simbol nevolja i gubitaka. Ako sanjate prašinu, to znači da ignorišete određene delove svoje ličnosti.

Ako sanjate da brišete prašinu, to znači da preispitujete svoje stare ideje i spremate se da počnete iznova. Možda ćete morati da obratite više pažnje na nešto što ste neko vreme zanemarivali.

Advertisements

Ako sanjate da ste prekriveni prašinom, to znači da se osećate kao da morate da nadoknadite nešto da biste osvežili svoju sliku o sebi. Morate se ponovo sabrati kako biste mogli da motivišete kretanje napred ka svojim ciljevima nakon što ste neko vreme bili zanemareni.

San u kome ste videli prašinu, upozorava na podlost ljudi oko vas. Budite pažljivi kada radite sa drugim ljudima i ne verujte baš svemu što govore.

Ako ste u snu prekriveni debelim slojem prašine, onda vas čekaju gubici i troškovi. Nemojte se zanositi sumnjivim poduhvatima i avanturama, to neće doneti ništa dobro. Pažljivo pazite na svoj novčanik na javnim mestima kako ne biste postali žrtva lopova.

Za devojku, san u kojem je njena odeća prekrivena prašinom, najavljuje skandal sa voljenom osobom. Najverovatnije će to završiti konačnim prekidom odnosa.

Ako sanjate drugu osobu prekrivenu slojem prašine, taj san znači da ćete čuti mnogo tračeva o toj osobi. Neće sve ovo biti tačno, ali nemojte donositi ishitrene zaključke.

Advertisements

Videti u snu zlatnu prašinu simbolizuje bogaćenje. Ako zlatna prašina pada na vas, to znači da nećete morati dugo čekati na blagostanje. Ali ako zlatnu prašinu u snu odnese vetar, taj san najavljuje novčane gubitke.

San, u kojem vam prašina ide u lice, simbolizuje razjašnjenje problema sa prijateljima. Najverovatnije ćete morati da branite svoje ime i dokažete svoju nevinost.

Ako u snu neko otrese prašinu sa vas, u stvarnosti ćete upoznati prijatnu i važnu osobu. Iskreno će se brinuti o vama i voleti vas.

Brisanje prašine sa nameštaja u svom domu znači da ste nezadovoljni svojim životom. Nevolja u bilo kojoj prilici sprečava da uživate u malim i velikim radostima. Shvatite uzroke svoje razdražljivosti i rešite ih se što je pre moguće.

Ako ste sanjali da brišete prašinu u svojoj sobi na podu ili nameštaju, taj san najavljuje neočekivane goste.

Advertisements

Ako u snu čistite prašinu sa poda, onda je to u stvarnom životu znak brzog uklanjanja problema. Sve će se rešiti na najbolji mogući način.

Brisanje prašine u garaži ili ostavi simbolizuje povratak korenima. Pred vama je putovanje u mesta u kojima ste proveli detinjstvo. Takvo putovanje će vam omogućiti da se odmorite i moralno oporavite.

Uspon na lestvici karijere najavljuje san u kome brišete prašinu ispod stola. Rukovodstvo firme će ceniti vaš rad i marljivost.

Ako ste sanjali da ležite na prašini, taj san upozorava da ne posećujete javna mesta, kao što su teretana ili bazen jer možete imati problema sa bolesti kože.

San u kome perete prašnjavu odeću, savetuje da gledate svet iz druge perspektive. Svet je šaren i mnogostran, ne fokusirajte se samo na loše.

Advertisements
Advertisements
Advertisements