Šta znači sanjati roštilj?

Ako sanjate o roštilju to može značiti da se trenutno osećate bezbrižno. Možda ste uvereni da vas ništa neće sprečiti da uradite nešto na način na koji to želite.

Drugo tumačenje je da neka pravila koja su bila u vašem životu više ne postoje. Možda u vašem životu postoje ograničenja koja su u poslednje vreme nestala i imate novopronađeni osećaj slobode.

Advertisements

Ako nešto planirate to može biti jednostavniji proces nego što ste zamislili. Možda ćete se čak i iznenaditi jer nećete imati nikakvih problema.

S druge strane, san o roštilju može da simbolizuje nešto što radite u privatnom životu što je potencijalno opasno. Da li ozbiljno shvatate nivo opasnosti?

Ako ne – možda bi trebalo da pažljivije razmislite o svojim postupcima. Možda nećete biti uhvaćeni – ali postoji šansa da biste mogli.

Ako je roštilj bio prazan u snu, možda pokušavate da budete opušteni zbog nečega, ali u stvari se borite da održite ovaj prividan izgled.

Može značiti i da se pripremate za roštilj u bliskoj budućnosti ili se radujete zbog njega, a ovaj san odražava vaše uzbuđenje.

Advertisements

Vaša podsvest vam možda govori da više izlazite napolje. Možda provodite mnogo vremena u zatvorenom prostoru i potrebno vam je više svežeg vazduha.

Možete li više da jedete napolju? Ne mora da to bude hrana sa roštilja, ali možete li sebi priuštiti da provedete više vremena jedući u svojoj bašti, na primer?

Advertisements
Advertisements