Šta znači sanjati kreditnu karticu?

Kredtina kartica u snu povezana je sa vašim skrivenim resursima. San o korišćenju kreditne kartice može ukazivati na vašu skrivenu energiju, a takođe i na vaš pogled na život.

Ovaj san je povezan sa novcem i načinom na koji zarađujete novac, ali ga istovremeno i trošite.

Advertisements

Prevare sa debitnim karticama rastu širom sveta, stoga nije neuobičajeno sanjati da vam ukradu kreditnu karticu. Taj san znači da ćete otkriti nešto u životu pre nego što to izmakne kontroli.

Sanjati da koristite debitnu karticu, na primer u prodavnici, restoranu, za kupovinu goriva ili na internetu, simbolizuje sposobnost da postignete uspeh u životu. To takođe može ukazivati na vaš karakter i unutrašnje samopoštovanje.

Podnošenje zahteva za dobijanje kreditne kartice u snu znači da će vas neko prevariti.

Advertisements

San u kome koristite kreditnu karticu takođe može da ukazuje na vašu sposobnost i šanse za napredak u životu.

Ako ste sanjali da proveravate stanje na vašoj kreditnoj kartici, taj san ukazuje na vaš kontinuirani rast i kompetentnost. Videti kreditnu karticu kojoj je istekao rok simbolizuje nove prilike u životu.

Advertisements

Ako ste sanjali da bankomat zadrži, odnosno proguta kreditnu karticu, taj san simbolizuje gubitak nečega u vašem životu.

Ako ste sanjali da vam je kreditna kartica odbijena, taj san simbolizuje skrivene probleme u vašem životu.

Ako ste u snu zaboravili PIN od kreditne kartice, taj san može ukazivati na probleme koji vas očekuju. Međutim, ne trebate da se brinete jer imate sposobnost da pobedite u teškim situacijama.

Gubitak kreditne kartice u snu ukazuje na vaš osećaj smanjene sopstvene vrednosti, brige, niskog samopouzdanja ili nelagodnosti u životu.

Ako ste sanjali da je neko drugi izgubio kredtinu karticu, to znači da želite da živite jednostavniji život. Pokušajte da razumete šta želite i potražite načine da to ostvarite.

Advertisements

Ako vam je u snu ukradena kreditna kartica, to predstavlja negativne obrasce razmišljanja ili situacije u kojima neko blizak može negativno uticati na vaše samopouzdanje. To takođe ukazuje na vaš skriveni kapacitet ili emocionalne prepreke.

Advertisements
Advertisements