Šta znači sanjati lubenicu?

San o lubenici često ima pozitivno značenje. Najverovatnije ćete uskoro dobiti prve rezultate svog rada. Značenje sna može varirati u zavisnosti od okolnosti, ali često je pozitivno.

Ako u snu vidite lubenicu kako raste na plantaži, to znači da u stvarnom životu sve postižete svojim radom i umom.

Advertisements

Ako ste u snu jeli sočnu i slatku lubenicu, uspeh vas čeka u svim nastojanjima. Što je lubenica u vašem snu bila veća, veća će biti i vaša sreća.

San u kojem ste jeli lubenicu sa hlebom simbolizuje životne promene. Da biste svoju sudbinu usmerili u pravom smeru, moraćete da uložite značajne napore. Počnite sa svojim izgledom – ovo će vam dati podsticaj u pravom smeru.

Kupovina lubenice u snu simbol je dobijanja velike sume novca. Možda čekate dobitak u kockanju ili nasleđu. Takođe, ovaj san može da simbolizuje pobedu u nekom takmičenju.

Ako sanjate da lubenicu poklanjate nekom od svojih prijatelja, to je znak vaše nepažnje prema brizi o ovoj osobi. Obratite pažnju na napore te osobe i zauzvrat pokažite zahvalnost.

San u kojem nekoga počastite komadom zrele lubenice, najavljuje novo poznanstvo koje će biti prijatno i uzbudljivo. U komunikaciji sa ovom osobom, korisno ćete provesti vreme i naučiti mnoge važne stvari.

Advertisements

Ako sanjate lubenicu isečenu na komade, taj san simbolizuje skandale i nesporazume među bliskim ljudima. Vašoj porodici preti ciklon svađa, čiji bi izvor mogla biti osoba koja je sekla lubenicu u snu. Pokušajte da sve okrenete u šalu i izgladite pre nego što ta situacija preraste u ozbiljnu nevolju.

Ako sanjate da sečete kriške lubenice, onda je to znak vašeg nezadovoljstva u seksualnom životu i to šteti vašem opštem blagostanju. Pokušajte da razgovarate sa voljenom osobom i otkrijte uzrok ovog problema.

Sanjati pokvarenu lubenicu upozorava na zdravstvene probleme. Obratite pažnju na svoje telo, vežbajte, idite u šetnju.

Lubenica je simbol intelekta, rada i blagostanja. Međutim, ponekad se lubenica može protumačiti na negativan način.

Ako sanjate da lubenicu kupujete na pijaci, ovaj san vam predskazuje neuspehe u ljubavi. Ako sanjate rezanu lubenicu, imaćete nove mogućnosti u karijeri i bićete unapređeni.

Advertisements

Ako sanjate da lično sečete lubenicu, budite spremni na nevolje, svađe i sukobe sa svojim rukovodstvom.

Sanjati kamion sa lubenicama je znak sreće. Ako zagrizete slatku zrelu lubenicu, budite spremni na sreću i materijalnu dobit.

Ako kupite lubenicu iz kamiona, ovaj san je simbol velike transakcije ili nasleđa. Sanjati nezrelu lubenicu znači da ćete imati zdravstvenih problema i manjih poteškoća.

Ako sanjate da lubenice rastu na plantaži, to znači da ste u ovom životu dostigli sve što vam je potrebno. Ako žena u snu razbije lubenicu, imaće abortus.

Ako jedete veoma slatku lubenicu, budite spremni na veliko zadovoljstvo. Najverovatnije ćete doživeti ili osetiti nešto sasvim neobično.

Advertisements

Ako zimi sanjate lubenicu, to znači da nemate dovoljno intimnosti i topline. Ako posejete seme lubenice, budite spremni na radost i avanture. U seksualnom smislu ovaj san vam predviđa nezaboravna zadovoljstva.

Lubenica može da simbolizuje vaše unutrašnje protivrečnosti. Ogromna lubenica, viđena u snu, može ukazivati na to da ćete u budućnosti doživeti priznanje i slavu. Ako sanjate da režete lubenicu, u stvarnosti morate biti velikodušniji i skromniji, kako ne biste uvredili ljude.

Sanjati lubenicu – simbolika

Ako ste sanjali mnogo lubenica, ovaj san simbolizuje plodnost, pa ako želite da imate decu, to može značiti da je sada vreme da radite na tome.

Kada sanjate da jedete lubenicu, ovaj san simbolizuje da će projekat koji imate biti veoma uspešan i da će vam dati značajnu prednost.

Ako sanjate da sadite lubenicu, ovaj san najavljuje uspeh u svemu što uradite.

Advertisements

Ako u snu vidite lubenicu, to simbolizuje da ćete da imate dug život i dobro zdravlje. Ako ste sanjali sirovu lubenicu, ovaj san ukazuje na loše zdravlje i bolest.

Ako sanjate parče lubenice na tanjiru, ovaj san simbolizuje da ste veoma strastveni prema svom partneru. Ako sanjate da vidite baštu punu lubenica, ovaj san simbolizuje novo rođenje.

Ako sanjate da vam je ispala lubenica, ovaj san simbolizuje da će vaš posao bankrotirati. Ali ako se lubenica ne slomi, to znači da nemate problema koji mogu da poremete vaš posao.

AKo sanjate trulu lubenicu, ovaj san simbolizuje da vam je teško nešto da uradite. Ako ste sanjali da kupujete lubenicu, ovaj san simbolizuje da ćete se odmoriti.

Ako u snu nožem sečete lubenicu, to simbolizuje da ćete se svađati i da ćete doživeti mnoge poteškoće.

Ako ste sanjali presečenu lubenicu, ovaj san simbolizuje da želite nešto u svom životu previše. Ako sanjate semenke lubenice, ovaj san simbolizuje sreću sa osobama oko vas.

Advertisements

Ako trudnica sanja pokvarenu lubenicu, to može da simbolizuje pobačaj. Ako u snu vidite džinovsku lubenicu, to simbolizuje da ćete jednog dana dobiti priznanje od mnogih ljudi.

Kada sanjate da jedete lubenicu koja ima prelep ukus, ovaj san ukazuje na materijalnu dobit koju možete očekivati.

Ponekad san o lubenici simbolizuje opsednutost nečim. To vas čini ranjivim i frustriranim ako ne dobijete ono što želite. Lubenica u snu takođe ukazuje na to da treba da pokušate da prevaziđete određene probleme da biste postigli cilj.

Advertisements
Advertisements