Šta znači sanjati suknju?

Sanjati suknju je simbol vašeg imidža u javnosti i toga kako vas ljudi vide. Ovaj san simbolizuje način na koji se predstavljate drugima.

Suknja u snu je takođe pokazatelj vašeg društvenog položaja. Stoga, ako nosite suknju koja vam ne pristaje, to znači da možete razočarati druge. Ovaj san takođe može biti i simbol licemerja.

Advertisements

Sanjati da vidite novu suknju

Sanjati novu suknju simbolizuje vašu energiju, koja vam daje moć da izaberete ono što želite da prenesete drugima i koja, naravno, povećava vaše blagostanje samo činjenicom da ste nosili taj odevni predmet, šta god drugi rekli ili mislili.

Ako nova suknja u vašem snu nije vaše veličine, to može značiti da vas je uhvatila frustracija ili da u poslednje vreme ne donosite najbolje odluke.

Možda jednostavno niste uzbuđeni zbog svoje nove suknje u snu jer vam je glava na drugom mestu i ne obraćate pažnju na ono što se trenutno dešava.

Advertisements

Sanjati da nosite novu suknju

Ako ste sanjali da nosite novu suknju, to znači da ste postali nova osoba jer ste promenili svoj stav. Pronašli ste novi način da se izrazite i pokažete drugima.

Ako ste u snu nosili novu suknju i zaboravili ste da uklonite etikete, taj san znači da se borite da se prilagodite svom novom imidžu, ali to još niste postigli.

Možda ta slika koju želite da predstavite drugima, nije prava za vas i ne znate kako da joj se prilagodite.

Sanjati da stalno presvlačite suknje

Ako ste sanjali da stalno presvlačite suknje, taj san simbolizuje potrebu za promenom i vašu potrebu da uđete u drugu situaciju, u drugu ulogu.

Sanjati preusku suknju

Ako ste sanjali da vam je suknja previše uska ili pripijena uz telo, taj san znači da se osećate ograničeno. Možda ćete se osećati vezani u vezi ili ograničeni i sputani u poslu.

Sanjati poderanu suknju

Ako ste sanjali da vam je suknja poderana, taj san znači da postoje neke greške u vašem načinu razmišljanja ili u načinu na koji formulišete svoje ideje.

Vaša logika možda nema smisla. Morate promeniti način razmišljanja i izneti doslednije argumente.

Advertisements

Sanjati da kupite ili prodate suknju

Ako ste sanjali da kupite ili prodate suknju, taj san simbolizuje vašu muku i zabrinutost zbog pokušaja da udovoljite svima.

Sanjati suknju u ormaru

Ako ste videli suknju u ormaru, taj san ukazuje na to da se morate radovati, jer ste u poslednje vreme bili previše tužni. Možda ste trenutno u nekoj krizi.

Došlo je vreme za promene. Morate promeniti svoj stav i prevazići tugu i negativne unutrašnje emocije.

Sanjati da perete suknju

Ako ste sanjali da perete prljavu suknju, ovaj san simbolizuje težinu koju problemi imaju u vašem životu.

Možda bi bilo dobro da razmislite o trenutnim problemima koji vas mogu zadesiti u vašem životu ili koji vas već muče. Ovaj san vam govori da se ne suočavate sa neprijatnostima koje vam život pruža.

To takođe može ukazivati na to da su se problemi nagomilali, budući da se već neko vreme niste suočili sa nedaćama ili nekom teškom situacijom.

Ako ste sanjali ovaj san, razmislite o svojoj sposobnosti da se nosite sa svakodnevnim komplikacijama.

Možda se ne suočavate sa problemima zato što vas plaše ili zato što se ne osećate sposobnim za to. Bez obzira na razlog, vaš um vam govori da se ova situacija mora promeniti.

San vas možda upozorava da dolaze teška i emocionalno tužna vremena. To zavisi od lične situacije u kojoj živite.

Ako se trenutno nalazite u donekle komplikovanoj situaciji i nemate snage da se suočite sa tim, možda vas san upozorava da dolaze tužni dani.

Ako u snu pokušate da operete prljavu suknju, ali mrlje ne spadaju, to može značiti da neko o vama govori loše stvari. Ovaj san vas upozorava da budete oprezni.

Tračevi koje drugi govore o vama, vam mogu naškoditi.

San o pranju suknje može se tumačiti i sa opšte tačke gledišta. Ali i sa sek*ualnog i sentimentalnog gledišta. To može značiti i da ste povučena osoba i da ne volite da budete previše blizu drugih.

Advertisements

Možda ste vrlo stidljiva osoba, kojoj je veoma teško da se poveže sa drugima i da im veruje. To može biti velika prepreka, koje uopšte niste ni svesni.

Sanjati da odvajate suknje za doniranje

Donacija suknji u dobrotvorne svrhe u snu, simbolizuje uklanjanje vaših određenih osobina koje se možda više ne uklapaju u vaš trenutni način života.

Ako ste sanjali da je neko drugi donirao vaše suknje u vaše ime, taj san simbolizuje vašu nespremnost da promenite svoj stav ili da se prilagodite očekivanjima svojih prijatelja i porodice.

Možda se osećate pod nadzorom svog društvenog kruga i imate osećaj da pokušavaju da promene ko ste ili šta radite.

Sanjati da ste u crkvi u suknji

Boravak u crkvi u snu simbolizuje zaštitu i sigurnost, iako u ovom slučaju izgleda da ukazuje na lažni osećaj sigurnosti.

To je zato što se ovaj san tumači kao znak uključivanja u nemoralnu vezu, poput one sa nekim ko je već u braku.

Možda mislite da vaši postupci ostaju nezapaženi od drugih, ali pre ili kasnije će drugi ne samo shvatiti šta nameravate, već će vas se i kloniti zbog vaših izbora, izazivajući u vama osećaj velikog žaljenja i tuge.

Sanjati suknju sa mašnicama

Videti suknju sa mašnicama ili je nositi u snu, simbolizuje da ste deo nečeg neočekivanog. Možda će se dogoditi neki događaj ili se situacija koja će vas iznenaditi.

To je nešto u čemu ćete igrati aktivnu ulogu.

Možda ćete pomoći da isplanirate zabavu iznenađenja ili prikupljanje sredstava za prijatelja u nevolji ili ćete pomoći drugima kada im zatreba vaša podrška ili pomoć.

Sanjati suknju sa resicama

Ako ste sanjali da vidite ili nosite suknju sa resicama, to je loš znak. Taj san simbolizuje situaciju ili događaj koji će se dogoditi u bliskoj budućnosti koji će vam doneti mnogo razočarenja i frustracije.

To mogu biti propali planovi, smetnje vašem poduhvatu i slično. To može biti i porodično orijentisane prirode, jer resice ukazuju na blisku vezu između vas i mogućeg izvora takve negativnosti.

Budite oprezniji u pogledu onoga što govorite ili radite prema svojoj porodici ili čak prijateljima, jer to može dovesti do nesporazuma.

Sanjati čipkastu suknju

Videti ili nositi čipkastu suknju u snu je znak ponovnog okupljanja sa prijateljima. Možda ćete se videti sa starim prijateljima iz daleke prošlosti.

Advertisements

Takav susret doneće mnogo sreće i vama i vašem prijatelju ili prijateljima, jer ćete moći da oživite lepe uspomene iz prošlosti, kao i da obnovite stara prijateljstva.

Advertisements