Šta znači sanjati ovna?

Sanjati ovnove simboliše vaša osećanja prema sebi ili nekome drugom ko se ne boji svađe. Možda imate osećaj da su borbe, neslaganja ili svađe neizbežni.

San sa ovnom može da simboliše vaš tvrdoglavi stav koji odbija da prihvati promene. Ovaj san takođe može da znači da imate tvrdoglave neprijatelje.

Advertisements

San sa ovnom može da simboliše pokušaj da vi ili vaša voljena osoba uspostavi dominacija u nekoj situaciji ili romantičnoj vezi.

Ovan u snu takođe može simbolizovati osećanja prema neprijateljima ili konkurenciji koji se ne plaše da vam ometaju planove. Može da predstavlja loše ljude koji ne oklevaju da izazovu dobre ljude.

Možda postoji rizik da vas neprijatelji izazovu u nezgodnim trenucima. Možda odbijate da slušate nekoga po svaku cenu. Takođe, možda imate poteškoća u pregovaranju sa nasilnicima ili arogantnim ljudima.

Advertisements

Sanjati lobanju od ovna može simbolizovati osećanja o sećanju na važnost da se više nikada ne svađate.

Nešto u vašem životu što vas podseća na to koliko ste glupo izgledali pokušavajući da se posvađate sa nekim. Možda se osećate loše zbog sopstvenih neuspelih pokušaja da se sa nekim posvađate.

Advertisements