Šta znači sanjati NLO?

Ako ste sanjali NLO, ovaj san simbolizuje stvari koje vam nisu poznate. Možda trenutno prolazite kroz period neizvesnosti ili imate neobične misli ili emocije.

Ako se ne osećate dobro, možda je vreme da potražite stručnu pomoć kako biste utvrdili zašto se osećate drugačije. Možda znate zašto se tako osećate i pokušavate da se prilagodite.

Advertisements

Ovaj san može da simbolizuje vaše napore da se prilagodite svom novom načinu života. Nalazite li se u situacijama koje za vas nisu normane?

Jeste li krenuli na novo putovanje? Imate novu vezu? Novi posao? Novi hobi? Ako je to slučaj, možda se osećate zabrinuto jer ste izvan svoje zone udobnosti.

Moguće je da ste neko ko može da se kreće kroz čudne situacije u svom životu. Prilagodljivi ste i dobro se nosite sa promenama svoje rutine.

Advertisements

Možda vas vaša podsvest nagovara da imate više poverenja u svoje snage i sposobnosti.

Možda doživljavate nešto što vam je poznato, ali to vidite na drugačiji način. Šta se promenilo da ste dobili ovu novu perspektivu? Možda je u pitanju neki životni događaj ili nova osoba?

Da li ste u poslednje vreme doživeli nešto što ne možete da objasnite? Ako je tako, NLO bi mogao biti odraz vaših frustracija zbog nemogućnosti da pronađete logično objašnjenje.

Bez obzira gde ste videli NLO u snu, ovaj simbol je povezan sa misterijom i nepoznatim. Ovaj san simbolizuje iznenađenja i neočekivane događaje.

Videti NLO u snu može simbolizovati vaše želje da pronađete svoju duhovnu svrhu u životu.

Videti NLO na nebu znak je da ćete narednih nekoliko meseci imati niz novih poznanstava i sastanaka sa ljudima koje niste videli neko vreme.

Ovo tumačenje je posebno tačno ako ste videli veliki i lep NLO. Ako mlada žena vidi NLO u snu, ovaj san može značiti da će uskoro upoznati muškarca koji će se zaljubiti u nju i postati njen muž.

Advertisements

Ako je u snu videla mnogo NLO-a, to znači da će možda čak moći da bira između nekoliko kandidata.

Ako ste u snu videli NLO i osećali strah, taj san znači da ćete imati problema sa razumevanjem kako se ponašati u nekoj situaciji u stvarnosti.

Ako ste sanjali otmicu od strane NLO-a, ovaj san znači da biste mogli izdati svog partnera i varati ga u stvarnosti. Nemojte napraviti tu nepopravljivu grešku.

San o NLO-u takođe može značiti da ste izgubili veru u dobrotu i u sebe, ali uskoro ćete imati priliku da to promenite, je ovaj san može da obećava nadu.

Ako su pridošlice NLO-a koje su vas oteli u snu, pokušali da komuniciraju, taj san znači da neki zlobnici počinju da vas ogovaraju.

Napad NLO-a na Zemlju je znak nevolje i iskušenja. Ako je napad završen pobedom stanovnika naše planete, to znači da ćete savladati sve poteškoće pa ćete čak i zaraditi.

U slučaju obrnutog ishoda borbe, ne biste trebali uskoro očekivati uspeh.

Ako ste u snu videli NLO kako sleće na zemlju, takav san je dobar znak. Ovaj san obično ukazuje na to da neki možda neočekivani gosti uskoro dolaze u vašu kuću.

Ako ste sanjali o NLO napadu na Zemlju, takav san može imati različita značenja. Ako su Zemljine snage odbile NLO napad, takav san je dobar znak koji ukazuje na kraj vaših problema ili uspešno prevazilaženje nevolja.

Ako su vanzemaljci pobedili zemaljske snage, takav san nije dobar znak jer ukazuje na neuspeh i suočavanje sa problemima u bliskoj budućnosti.

Vanzemaljska invazija u snu takođe može ukazivati na promenu vaših uverenja. Naime, mogli biste početi verovati u nemoguće stvari.

Ovaj san takođe može ukazivati na lepa iznenađenja koja vas očekuju u bliskoj budućnosti.

Ako ste sanjali da su vas oteli vanzemaljci, koji su izašli iz NLO-a, takav san može ukazivati na to da ste preplavljeni strahom da ćete izgledati previše obično i da niste dovoljno autentični.

Advertisements

Verovatno imate poteškoća u prilagođavanju drugima, jer imate specifičnu i neobičnu ličnost, različitu od ostalih ljudi.

Sanjati NLO – simbolika

Detalji koji se pojavljuju u vašim snovima u osnovi su prikaz različitih delova vašeg života. Uzimajući ovo u obzir, razumećete razlog koji stoji iza vašeg sna.

Videti NLO u snu je znak da verovatno imate uvid u nepoznati deo svoje svesti. Trebalo bi da se zapitate o tome koji deo vas predstavlja ovaj san.

Prva stvar koju treba da uradite je da pokušate da saznate više o ovoj vašoj strani. Verovatno doživljavate senzacije koje vam se čine čudnim ili se možda ponašate na čudan način.

Drugi mogući razlog zašto sanjate NLO je činjenica da se ne osećate kao da pripadate nekoj grupi.

Postoje slučajevi u kojima NLO u snu možemo povezati sa pojedincima koji neće imati svoje mesto u grupi. Ovo može biti prikaz nečega što ste nedavno doživeli.

Ako ste novi na poslu, u početku biste se mogli osećati kao čudak ili usamljenik. Susret sa NLO-om u snu takođe može značiti da se teško prilagođavate novoj situaciji ili okruženju.

Možda se selite u inostranstvo, ili na primer u novu školu. Sve što vas okružuje izgleda vam drugačije.

Ako vaša pitanja i problemi štetno utiču na kvalitet vašeg života, moraćete da počnete da tražite rešenje za to. Vaš problem je verovatno zaustavio vaš napredak i rast.

Videti NLO u snu takođe može značiti da morate biti uporni i nastaviti da postižete svoje ciljeve. Verovatno ćete biti prosvetljeni višom snagom svojih unutrašnjih čula.

Snovi o NLO-u mogu biti povezani i sa vašim osećanjima, iskustvima i trenucima koje doživljavate.

Advertisements