Šta znači sanjati mleko?

San o mleku je generalno pozitivan znak, međutim, značenja takođe zavisi i od stanja mleka. Ako ste sanjali čašu čistog belog mleka, to simbolizuje vaše dobro zdravlje.

Ako sanjate da pijete mleko i uživate u ukusu, to znači da ćete se oporaviti od bolesti ili ćete se osećati bolje.

Advertisements

Ako osoba, koja je dugo bila bolesna, sanja da pije sveže mleko, to ukazuje na želju te osobe da se uskoro oporavi.

Mleko takođe simbolizuje emocionalnu ishranu.

Ako ste sanjali da mleko ključa, to znači da prolazite kroz fazu svog života u kojoj se ispiru sve vaše negativnosti. Ne brinite ako vam se čini da su vremena loša, na ivici ste da se oslobodite negativnosti!

Advertisements

Mleko simbolizuje majčinsku ljubav, nesebičnost, nesebičnu ljubav i ljubaznost.

Ako je mleko u snu ključalo i prosipalo se izvan posude, to znači da ćete u budućnosti dobiti neke neverovatne vesti.

Ključanje mleka je uglavnom dobar znak u snovima, jer znači da ćete moći da se rešite svih negativnosti u vašem životu.

Ako ste sanjali da svom detetu dajete mleko ili ga dojite, taj san simbolizuje dobro zdravlje i prosperitet za njega/nju.

Ako ste sanjali ustajalo mleko, to znači da ćete se u životu suočiti sa nekim problemima vezanim za prošlost.

Ako ste u snu dodali šećer u mleko i popili ga, to znači da ćete uskoro biti nagrađeni za svoj trud.

Videti pokvareno mleko u snu, ukazuje na ulaganje truda u nešto za šta znate da u budućnosti neće uspeti.

Advertisements

Kupovina mleka u snu simbolizuje dobra vremena koja su pred vama. Ako ste prodavali mleko u snu, taj san simbolizuje uspeh i sreću. Kiselo i pokvareno mleko može da ukazuje na porodične probleme.

Sanjati da se kupate u mleku

Ovaj san je ukazuje na uspeh u poslu, napredak, sreću, prosperitet i dobro zdravlje. Ako ste sanjali da se kupate u mleku, ovaj san simbolizuje povećanje pozitivnih misli u vašem životu.

San simbolizuje napredak u vašem poslu. Ostvarićete uspeh u svom planu. San u kome se kupate u mleku ukazuje na sreću. Ako trenutno imate neki zdravstveni problem, uskoro će vam biti bolje.

Ako ste sanjali da se kupate u reci punoj mleka, ovaj san simbolizuje ispunjenje vaših želja. Ovaj san je znak povećanja vaše sreće. U vašem životu će doći do povećanja napretka.

Sanjati da vam ponude i da odbijete mleko

Ako ste sanjali da vam neko ponudi čašu mleka, a vi ga odbijate jer vam ta osoba ne uliva poverenje, to znači da vam jedan od predloga koji ste dobili neće doneti nikakvu korist.

Sanjati mleko iz dojki

Ako ste sanjali mleko iz dojki, taj san znači da ćete biti uspešni u svom poslu. Ovaj san takođe može simbolizovati vašu želju da imate dete.

San o mleku iz dojki može da simbolizuje sreću ili osećaj da će se stvari uskoro poboljšati. Ako očekujete bebu, taj san je normalan i nema neko posebno značenje.

Sanjati da muzete kravu ili kozu

Za one koji su bolesni, ovaj san najavljuje oporavak. A za zdravu osobu taj san može značiti da nije u opasnosti da se razboli ni pored zaraženog prijatelja.

Mužnja krave ili koze u snu može da simbolizuje nalet snage. Ako vas čeka težak posao, ne brinite, ovaj san vam govori da imate dovoljno snage da to podnesete.

Ali ste sanjali tvrdoglavu kozu ili kravu, koja vam ne daje da je muzete, taj san simbolizuje poteškoće, koje ćete morati da rešite. Ali rešivši sve probleme, steći ćete ne samo duševni mir, već i dragoceno iskustvo.

Ako razmišljate o pokretanju sopstvenog posla, sada je najbolje vreme za početak. Onima koji već duže vreme razvijaju sopstveni posao ovaj san simbolizuje postizanje visina i jačanje pozicije u izabranom poslu.

Ako ste u snu uspeli da pomuzete divlju kozu ili kravu, taj san znači da ćete imati velike šanse da zaradite novac.

San u kojem ste muzli prljavu ili bolesnu kozu ili kravu, znači da ćete se ozbiljno posvađati sa nekim ko je ljubomoran na vaš položaj ili bogatstvo. Ovo će vam sigurno uzdrmati živce.

Advertisements
Advertisements