Šta znači sanjati koncert?

Ako ste sanjali da idete na koncert, to simbolizuje vašu želju da dožive nešto u životu što će vam biti prijatno. Umorni ste od običnog života što vas tera da smišljate načine da uživate.

Možda ste zarobljeni u svakodnevnim aktivnostima i zaboravili ste šta znači živeti ugodan život. Treba da sledite svoje interese radeći stvari koje smatrate prijatnim.

Advertisements

Vreme je da prestanete da se preozbiljno bavite životom i da odvojite vreme za zabavu. Uprkos prezauzetom rasporedu koji imate, morate da odvojite vreme samo za sebe za uživanje i zabavu.

Ako ste sanjali da ste na koncertu, taj san ukazuje na to da manje brinete o svojim problemima i da se fokusirate na pozitivnu stranu svog života. Možda dopuštate da vas problemi preplave, zbog čega je važno da date prednost svojoj sreći, a ne problemu.

Morate da razmišljate o stvarima koje vam donose sreću, a ne samo o problemima koje doživljavate u životu. Morate da iskoristite svaku šansu da budete srećni.

Prisustvovanje koncertu u snu je takođe znak da ćete napredovati u svom poslu i da ćete ostvariti značajnu zaradu ako se bavite preduzetništvom. Vaš proizvod će privući mnoge kupce, što će vam doneti uspeh.

Preduzetnici bi trebalo da budu spremni da povećaju svoju proizvodnju jer će imati kupce koji će navaliti da kupe njihove proizvode.

Advertisements

Ovaj san je pokazatelj da će posao doći do tačke u kojoj će se povećati prodaja, što će dovesti do povećanja zarade. Vaš profit će se značajno povećati.

Ako ste sanjali da ste na koncertu poznate osobe, taj san znači da ćete imati unosnu priliku koju morate iskoristiti. Ova prilika može biti u obliku novog posla ili avanture.

Ako ste sanjali da idete na koncert, to je takođe znak da ćete biti deo nečeg novog i uzbudljivog. Pred vama će se ukazati prilika da je zgrabite i iskoristite.

Ako razmišljate da se bavite određenom karijerom, ovaj san je znak da će ono što želite da izbegnete postati propuštena prilika i da ćete požaliti što niste krenuli tim putem.

Ako ste sanjali da prisustvujete operskom koncertu, to je znak da ne treba da pomažete drugim ljudima i da očekujete zahvalnost. To takođe može značiti da ste okruženi nezahvalnim ljudima koji nisu zahvalni ni za jedno dobro delo koje im je učinjeno.

Advertisements

To takođe znači da ako ste voljni da pomognete prijatelju, trebalo bi da ne očekujete ništa zauzvrat, inače ćete se razočarati. Za preduzetnika, ovaj san simbolizuje njihovu volju da se bore u održavanju svog poslovanja. Doživećete gubitke, a vaš posao će proći kroz teško vreme.

Ako ste sanjali da kupujete kartu za koncert, taj san znači da ste spremni da rizikujete da bi postigli bilo šta.

Ako u snu odete na koncert nakon što kupite kartu, to pokazuje da je preuzimanje rizika ono što će vam doneti uspeh. Ne treba da se plašite da rizikujete jer će vam rizici biti korisni. Ostvarićete uspeh samo kroz rizike.

Videti kartu za koncert u snu je upozorenje da se čuvate svoje arogancije. Ovaj san znači da je arogancija razlog zašto ništa ne postižete. Trebate da prestanete da budete arogantni pre nego što to negativno krene da utiče na vas uništavajući vaše odnose.

Ako ste sanjali da ste na koncertu, taj san takođe može značiti da možete da ostvarite ciljeve koje ste sebi postavili. Možete da ostvarite zadatke koje ste sebi postavili a koji će vam omogućiti da dobijete priznanje i pažnju.

Advertisements

Uprkos izazovima sa kojima se suočavate, morate da težite da postignete sve postavljene ciljeve jer će vam oni postati korisni.

Ako ste sanjali da ste nekoga pozvali na koncert, to znači da pokušavate da nekoga zadivite, ali izgleda da vas ta osoba ne primećuje.

Moguće je da vam se ta osoba sviđa ili je jednostavno poštujete i želite njeno prijateljstvo. U suštini, vredi se boriti za tu osobu. Pokažite svoje dobre strane i veštine i izbegavajte neozbiljnost jer ona to ne voli.

Ako ste sanjali veliki koncert na otvorenom za koji niste morali da platite kartu, to znači da ćete u budućnosti imati nova i lepa poznanstva. Biće veoma lepo biti u društvu novih prijatelja. Dešavaće vam se samo dobre stvari, a moguće je da će vam neko od novih prijatelja postati partner.

Ako ste ekstrovert, a sanjali ste da nastupate na koncertu, to znači da vam trebaju ljudi koji bi se divili nekim vašim kvalitetima i veštinama. Želite da budete u centru pažnje i to ćete i postići ako se dovoljno potrudite.

Advertisements

Ako ste introverti, a sanjali ste da pevate pred publikom na koncertu, to znači da ćete uraditi nešto novo u životu, izaći ćete iz zone komfora. Uskoro ćete uživati u zabavi.

Advertisements
Advertisements