Šta znači sanjati jastuk?

Svi imamo ili koristimo jastuk, pa nije retkost da sanjamo o njemu. Sanjati jastuk može da simbolizuje da delite tajne ili probleme sa ljudima u koje imate veliko poverenje.

To takođe može značiti da se nalazite u traumatičnoj situaciji u kojoj vam neki problemi ne dozvoljavaju da krenete napred. Previše ste opsednuti svojim problemom i ne pokušavate da pronađete rešenje.

Advertisements

Možete da živite punim i zdravim životom, ali vaša savest govori da nije tako, nešto vam nedostaje. Možda vam nedostaje vaša prošla veza, vaša porodica ili prijatelji koji su preminuli.

San o tuđem jastuku simbolizuje da se osećate čudno ili da ne prepoznajete svoj karakter. Možda je vaša ličnost evoluirala prebrzo, pa se osećate čudno i zbunjeno. Morate sebi dati vremena da se bolje upoznate.

Ako ste sanjali jastuk, to takođe može značiti da ćete uskoro da se opustite i zabavite.

Ako se u snu odmarate na jastuku, ukrašenim svilom, to znači da se vaše blagostanje gradi na račun tuđih radova.

Ako je žena sanjala jastuk, taj san se može tumačiti kao otkrivanje interesovanja za novu, unutrašnju stranu života – duhovnost i sl.

Advertisements

Ako ste sanjali da pravite jastuk, taj san može značiti da ćete u bliskoj budućnosti biti puni nade i novih izgleda za budućnost.

Ako ste sanjali da je jastuk pao sa kreveta taj san najavljuje neočekivane goste iz daleka.

San o jastuku takođe može biti znak da ste umorni od svakodnevnih obaveza i da vam je potreban odmor i opuštanje.

S druge strane, takav san se može protumačiti kao nesvesni pokušaj bekstva od svojih dužnosti, bekstva od odgovornosti, a samim tim i udaljavanja od stvarnosti.

Ako ste sanjali da pokušavate da zaspite ali to ne uspevate zbog tvrdog jastuka, taj san znači da je neophodno da preispitate vaše vrednosti ili pogled na život jer to su to možda prazne fantazije.

Advertisements

U negativnom smislu, jastuk u snu može da simbolizuje vaš preterani nivo poverenja u činjenicu da je ono što radite ispravno i dobro.

Sanjati da ste okruženi jastucima simbolizuje obećavajuću budućnost i lepu finansijsku situaciju.

Sanjati mekan jastuk

Ako ste sanjali mekan jastuk, taj san znači da će vas uskoro neko posetiti i doneti vam vesti koje će narušiti vaš spokoj.

Sanjati prljav jastuk

Ako je jastuk u snu bio prljav, to znači da ćete uskoro biti u mogućnosti da otplatite deo kredita ili duga koji imate.

Sanjati čist jastuk

Ako ste sanjali čist jastuk, taj san ukazuje da ćete morati da platite deo nekog duga.

Advertisements

Sanjati rastegnut jastuk

Ako ste sanjali rastegnut jastuk, taj san simbolizuje da biste mogli ući u brak iz finansijskih razloga. Ako ste u braku ili vereni, to znači da neće biti moguće produžiti vašu vezu zbog finansijskih razloga.

Sanjati mali jastuk

Ovaj san znači da će svaka veza koju započnete trajati vrlo malo. Ako je u snu jastuk bio pocepan, to ukazuje da ćete morati da donesete važnu odluku vezanu za vaše finansije.

Sanjati da ležite ili sedite na jastuku

Ako ste sanjali da ležite na jastuku, to znači da vam je potrebna mentalna podrška. Ako umesto toga sedite na jastuku, to ukazuje na sigurnost, da imate sigurnu vezu i da ste društvena osoba.

Sanjati da bacite jastuk

Ako ste sanjali da bacate jastuk, taj san je upozorenje da manje vodite računa o životima drugih. Ovaj san u nekim slučajevima može da najavljuje i porodične sukobe.

Sanjati da kupite ili dobijete jastuk

Ako ste sanjali da prodajete jastuke, taj san znači da ćete započeti novu ljubavnu priču sa osobom koju ste tek upoznali, jer želite da zaboravite staru vezu.

Advertisements

Sanjati da prodate ili poklonite jastuk

Ako ste sanjali da ste prodali ili pokloniti jastuk, taj san može ukazivati na to da ćete pokušati da ublažite probleme vaših prijatelja ili rođaka.

Advertisements
Advertisements