Šta znači sanjati eksploziju?

Ako u snu vidite eksploziju, možda ćete doći u bezizlaznu situaciju. Posebno, mlada dama treba da bude oprezna ako sanja takav san jer može biti žrtva poverenja u pogrešnu osobu.

Zvuk eksplozije koji se čuje u snu predviđa jasnu opasnost, a pogotovo pretnju za člana vaše porodice.

Advertisements

Ako sanjate da se ne plašite eksplozije, nevolje vaše rodbine neće uticati na vas. U suprotnom, okolnosti se mogu ozbiljno preokrenuti i naštetiti vašoj reputaciji.

Ako vam je eksplozija u snu nanela povrede ili vas osakatila, to znači da će u stvarnosti vaše greške primijetiti vaši neprijatelji.

Bićete mnogo zabrinuti ne samo zbog sopstvenih grešaka, već i zbog tračeva zlonamernih osoba.

Advertisements

Izdaju simbolizuje san u kome vidite posledice eksplozije kao što su uništenje i ruševine. Ako sanjate da je vaše ili tuđe lice povređeno eksplozijom, taj san vas upozorava da ćete biti optuženi za varanje.

Ako ste čuli eksploziju u snu, to takođe može da simbolizuje vaše greške i ukazuje na vaše neodgovorno ponašanje.

San o eksploziji može da simbolizuje i kontakt sa nedostojnim ljudima koji će pokušati da vas iskoriste. Taj san može značiti i da će neko koga poznajete biti uzrok vaših problema i gubitka.

Gledati ruševine nakon eksplozije u snu, najavljuje finansijski kolaps i pogoršanje odnosa s ljudima.

Ovaj san takođe može da predviđa da ćete raskinuti sa partnerom ili će mu se/joj dogoditi nešto loše. San u kome vidite eksploziju granate znači da će vam sreća pomoći da izbegnete katastrofu.

Sanjati da vidite eksploziju

Ako ste u snu videli da nešto eksplodira, takav san može simbolizovati neku bezizlaznu situaciju u kojoj biste se mogli naći u bliskoj budućnosti.

Ponekad viđenje eksplozije u snu može simbolizovati vaš potisnuti bes, koji bi u svakom trenutku mogli isplivati na površinu.

Advertisements

Možda vaša podsvest pokušava da vam privuče pažnju, pa biste trebali da nađete način da se smirite i rešite probleme koji vam izazivaju bes što je pre moguće.

Sanjati eksploziju na moru

Ako ste sanjali eksploziju na moru, ovaj san može da najavljuju promenu, transformaciju i novi početak. Ovaj san simbolizuje pročišćenje svega lošeg u vašem životu.

Sanjati da ste povređeni u eksploziji

Ako ste sanjali da ste povređeni u eksploziji, takav san može biti znak da bi vaša reputacija mogla biti ugrožena u bliskoj budućnosti. Ovaj san takođe može ukazivati na optužbu za varanje.

Takav san može da simbolizuje da vas obuzimaju vaše emocije i da odbijate da priznate savete i mišljenja drugih ljudi.

Ovaj san može značiti i finansijske probleme ili probleme u vezi sa vašim poslom u bliskoj budućnosti. Takav san može ukazivati na nailaženje na prepreke na putu postizanja vaših ciljeva.

Sanjati eksploziju u avionu

Ako je avion eksplodirao u snu, to simbolizuje vaše ciljeve koje ste postavili previsoko, a sada ste frustrirani jer ih ne možete postići. To je vrlo stresno i štetno po vaše zdravlje.

Niste naučili da kontrolišete svoje emocije i one vas preplavljuju i ne možete donositi racionalne odluke.

Sanjati da vas eksplozija zahvati

Ako ste sanjali da ste zahvaćeni eksplozijom, takav san može značiti da ste umešani u strastvenu aferu. To takođe može ukazivati na umešanost u nasilnu svađu sa nekim.

Sanjati dim nakon eksplozije

Ako ste sanjali da vidite dim nakon eksplozije, takav san nije dobar znak jer ukazuje na moguće probleme i greške u vašem poslu.

Sanjati eksploziju na nebu

Ako se u snu dogodi eksplozija na nebu, to simbolizuje da ne verujete rodbini i kolegama na poslu. Generalno, imate problem da verujete ljudima.

Sanjati razaranje izazvano atomskom eksplozijom

Ako ste sanjali da vidite razaranje i užas koji je za sobom ostavila atomska eksplozija, takav san je veoma loš znak, koji ukazuje na bolest i pogoršanje vašeg zdravlja u bliskoj budućnosti.

Možda ćete čak biti primorani da zbog zdravstvenog stanja odustanete od nekih aktivnosti u kojima uživate. Ovaj san takođe može ukazivati na izdaju u bliskoj budućnosti.

Sanjati eksploziju gasa

Eksplozija gasa u snu obično upozorava na vaše fizičko zdravlje. To je nepovoljan znak koji govori o nadolazećim zdravstvenim problemima.

Advertisements

Upozorava vas da se odmorite od napornog rada ili napornih aktivnosti, u suprotnom, vaše zdravlje može biti ugroženo neočekivanim događajem.

Sanjati eksploziju autobusa

Ako ste sanjali eksploziju autobusa, taj san simbolizuje stresne dane u privatnom ili poslovnom životu.

Trebalo bi da pokušate da upravljate projektom ili stabilnošću svojih odnosa kako biste izbegli da radite nešto što bi vam izazvalo anksioznost i žaljenje.

Možda ste umešani u nasilni spor ili strastvenu aferu koja vas dovodi do granica pucanja.

Sanjati eksploziju – ostala značenja

Ako ste sanjali eksploziju, to znači da ćete uskoro imati veliki talas emocija. San o nuklearnoj eksploziji simbolizuje nadolazeću promenu u načina vašeg života.

Ako ste u snu postali žrtva eksplozije, ovaj san znači da će postojati nešto bez presedana što će vam potpuno promeniti život. Pokušajte da se pripremite za ovaj događaj.

San o atomskoj eksploziji simbolizuje da ćete saznati nešto zaista šokantno o svojim prijateljima ili rođacima što će potpuno promeniti vaš stav prema njima.

Preporuka je da neko vreme izbegavate putovanje i da prilikom prelaska ulice budete vrlo oprezni, postoji mogućnost nesreća.

Eksplozija aviona u snu simbolizuje gubitak mira i hrabrosti. Takav san može biti upozorenje o nervnom slomu. Treba da napravite pauzu i odmor, barem nedelju dana.

Eksplozija automobila simbolizuje razočaranja i neopravdane nade. Pokušajte da izbegnete bilo kakve argumente i ljude koji vas nerviraju jer ste sada jako nervozni i možete eksplodirati svakog trenutka.

Eksplozija bombe simbolizuje strast koja će vas potpuno zarobiti i neće ostaviti nikakvu šansu da se zaustavi. Drugo tumačenje ovog sna je nagla promena vašeg života.

Ponovna procena vrednosti može vas naterati da prekinete sve stare veze, uklonite nepotrebne telefonske brojeve i započnete novu fazu u životu.

Eksplozija u vašoj kući ili stanu u snu je negativan znak. Taj san vas upozorava na nepromišljene radnje. San simbolizuje da vas čekaju brojna suđenja ili sukobi sa kojima se morate suočiti dostojanstveno i ne dopustiti da vas slome.

San o eksplozijama u ratu simbolizuje da osećate strah i želju da sakrijete emocije koje će biti veoma teško obuzdati. Svađe i sukobi mogu završiti prekidom odnosa.

Advertisements

Ako ste uspeli da ustanete nakon eksplozije, ovaj san simbolizuje vašu snagu volje i izdržljivost.

Čuti eksploziju projektila u snu upozorenje je o velikom skandalu kod kuće, u kojem će učestvovati vaša rodbina ili prijatelji.

Eksplozija gasa je nepovoljan znak u snu koji simbolizuje nadolazeće zdravstvene probleme. Bolje je da ne gubite vreme i da odete na pregled kod lekara.

San o sudnjem danu i velika eksplozija koja mu je prethodila u snu, znači da se trebate pripremiti za skandal sa voljenom osobom koji bi mogao završiti prekidom vaših odnosa.

Advertisements