Šta znači sanjati antilopu?

Kada antilopa poseti vaše snove, to simbolizuje da možete postići sve što želite sve dok se trudite.

Ništa u životu ne dolazi bez napora ili izazova. U zavisnosti od situacije u snu, to vas može upozoriti da bežite od nekoga ili nečega.

Advertisements

Da biste razumeli šta vam ovaj san pokušava reći, morate dublje pogledati detalje svog sna.

Sanjati antilopu zatočenu u zoološkom vrtu može simbolizovati vaš osećaj zatvorenosti u vezama ili nekim situacijama.

Antilope koje pasu na vašem travnjaku u snu mogu simbolizovati dolazak finansijske dobiti kao nagradu za vaš naporan rad. Ako sanjate da ulovite antilopu kod kuće, to može značiti ispunjenje svega što želite.

Advertisements

Sanjati mrtvu antilopu može značiti da vas frustrira sve što vas muči, a to se može preliti i na vaše odnose i izazvati frustracije.

Ako žena koja je zabrinuta za svoju vezu, sanja o povređenoj antilopi, taj san ukazuje da joj ljubav nije uzvraćena i da je možda vreme da prekine vezu i nastavi sa svojim životom.

Ako ste sanjali da ste vi antilopa, to može simbolizovati uspeh u novim poduhvatima, ljubavi, odnosima i porodici. Naporan rad koji ste uložili uskoro će se isplatiti.

Sanjati da ubijete antilopu ili sečete meso antilope za jelo može značiti da ćete imati dovoljno sredstava da adekvatno obezbedite sebe i svoju porodicu.

Ako ste sanjali stado antilopa, taj san znači da trebate paziti, da ne sledite slepo druge jer vas to može odvesti na pogrešan put.

Advertisements