Šta znači sanjati antenu?

Videti antenu u snu odnosi se na alate koji se koriste za komunikaciju. Ovaj san može da znači da ćete čuti iznenađujuće vesti od prijatelja koje dugo niste videli.

Videti da kupujete ili prodajete antenu u snu znači da postoje ljudi koji vas ogovaraju. Videti satelitsku antenu ili veliku antenu u snu znači da će se pojaviti važna pitanja vezana za vašu zemlju.

Advertisements

Videti da nameštate antenu u snu znači da ćete od ugledne osobe tražiti da posreduje u obavljanju vašeg posla i vaša investicija će se pretvoriti u isplativ posao.

Videti da razbijate antenu ili vidite slomljenu antenu u snu, znači da ćete napustiti svoje okruženje i da ćete uskoro imati okruženje u kojem ćete se poboljšati.

Ako ste sanjali slomljenu antenu, to ukazuje na vašu prošlost i želju da je zaboravite. Ne oklevajte da dopustite da vam nove stvari promene život i pomognu vam da izlečite rane.

Advertisements

Slomljena antena u snu vam govori – ono što je slomljeno, može se popraviti, međutim, više neće biti isto!

Ako ste sanjali novi napredni tip antene, to ukazuje na vašu želju da pronađete način komunikacije sa nekim. Međutim, to takođe može značiti da žudite da pronađete nekoga novog, komunikativnog i uzbudljivog u svom životu.

Ako vam je antena pukla tokom užasne oluje, dobićete loše vesti i bićete tužni neko vreme. Međutim, vremenom ćete postati jači.

Ako ste u snu videli mnogo antena, duboko u sebi žudite da pronađete više prijatelja koji će biti komunikativni i sjajni kao i vi. Međutim, imajte na umu da nisu svi dobri.

Sanjati antenu na zgradi

Sanjati antene postavljene na zgradi znači da ćete doživeti veliki proboj u projektu ili zadatku koji preuzimate.

Sanjati antenu na kući

Antena viđena na kući u snu, je znak da ćete uskoro primiti neke korisne vesti sa neočekivanih mesta koje će se pokazati kao veoma značajni resursi potrebni za rešavanje vaših trenutnih sukoba ili za pomoć vašim planovima da napreduju.

Sanjati slomljenu antenu

Videti slomljenu antenu upozorenje je na nesreću. To bi moglo značiti lošu sreću ili vam se uskoro mogu isporučiti neočekivane loše vesti.

Advertisements

Sanjati antenu u dvorištu

Antena u vašem dvorištu znači da će vam neko pomoći u rešavanju vaših finansijskih briga ili problema. Možete očekivati da ćete sresti nekoga ko ima istinski interes da poboljša vašu trenutnu finansijsku situaciju.

Sanjati da postavljate antenu

Ako ste sanjali da postavljate antenu, to znači da ćete uskoro da primite potrebnu pomoć koju ste tražili kada se radi o stvarima koje zahtevaju vašu neposrednu pažnju ili su vam potrebni lični resursi da biste ih dovršili.

Advertisements