Šta znači sanjati akvarijum?

Akvarijum sa ribama smatra se prilično pozitivnim znakom, nagoveštavajući neke promene u životu, sastanke, dopunu u porodici.

Ali takođe je važno koje radnje preduzimate sa njim, bilo da menjate vodu, čistite, kupujete ili čak razbijate akvarijum u snu. Značenje sna zavisiće i od toga da li je bilo riba u akvarijumu i kakva je voda bila.

Advertisements

Ako ste videlu živu ribu u akvarijumu, takav san najavljuje sreću. Ako su ribe u akvarijumu bile različite vrste, ovaj san znači da će povoljan period trajati dugo.

Ako ste sanjali zlatnu ribicu u akvarijumu, taj san najavljuje ispunjenje svih želja. San o malom akvarijumu najavljuje mnogo manjih nevolja i propast vaših planova.

Materijalni gubici čekaju one koji su sanjali da plivaju u akvarijumu s ribama, trebalo bi da uštedite novac.

Advertisements

Iskakanje riba iz akvarijuma u snu znači da ćete pokušati da promenite svoju sredinu ili profesiju.

Ako su ribe iskočile iz čiste vode, promena će poboljšati vašu situaciju, ako su iskočile iz mutne vode, to znači da će se situacija samo pogoršati.

Ako ste sanjali da ste kupili akvarijum, to simboliše nepredviđene i nepotrebne troškove, savetuje se da uštedite novac, jer će vam uskoro biti potreban.

Ako ste sanjali da je druga osoba kupila akvarijum sa ribama, ta osoba će izgubiti novac. Ako prepoznate tu osobu, pokušajte je u stvarnosti upozoriti na nepromišljene radnje.

Ako u snu vidite mrtve ribe u akvarijumu u prljavoj vodi, to je loš znak koji najavljuje nevolje vama i vašoj porodici.

Ako ste izazvali njihovu smrt, bilo namerno ili nenamerno, to znači da ćete izgubiti reputaciju, posao i karijera bi vam se mogla slomiti. To je prilično negativan san.

Ako mlada devojka sanja da hrani ribe u akvarijumu, ovaj san najavljuje brak i trudnoću. Udaće se za veoma bogatog čoveka, a trudnoća će biti radostan događaj za oboje.

Advertisements

Ako su ribe u akvarijumu plivale u blatnjavoj vodi, to znači da se njene nade u skori susret sa mladoženjom neće ostvariti. Ako je mlada devojka u snu razbila akvarijum, imaće problema na poslu povezanih sa suprotnim polom.

Ako ste kupili akvarijum u snu, to takođe može značiti da ćete napustiti cilj ili promeniti posao. Ovo će biti razumna odluka, jer će se prethodne težnje pokazati uzaludnim.

Ako ste u snu dobili akvarijum sa ribama na poklon, taj san najavljuje neprijatno iznenađenje od voljene osobe, pa čak i od supružnika.

Ako mačka ulovi ribu u akvarijumu u vašem snu, to je upozorenje na probleme. Pazite se.

Ako ste sanjali mnogo lepih i egzotičnih riba u akvarijumu, uskoro ćete da doživite mnogo prijatnih trenutaka, a što su ribe bile šarenije, imaćete lepšu budućnost.

Ako ste sanjali da menjate opremu u akvarijumu, čistite vodu, kamenčiće – ovo je upozorenje da bi se u stvarnosti trebali ponašati skromnije i učiniti upravo suprotno – ne bi trebalo da se mešate u lični život drugih.

Prema Milerovoj knjizi snova, akvarijum sa ribama najavljuje promene, posebno ako promenite vodu u snu. Mačka koja pokušava uhvatiti jednu od riba u vašem akvarijumu pred vašim očima upozorenje je o vašoj neozbiljnosti, što vam može uzrokovati mnoge probleme.

Frojdova knjiga snova smatra da je akvarijum sa ribama čisto ženski simbol, koji govori o njenoj seksualnosti, a ponekad i o trudnoći. Ali, ako je akvarijum bio prazan, onda žena može biti neplodna.

Nova porodična knjiga snova takođe povezuje ovaj san sa ženama, obećavajući damama brak, trudnoću, bogatstvo u porodici.

Ako ste sanjali prljav akvarijum, taj san znači da će doći do problema i neće doći do međusobnog razumevanja između supružnika.

Čišćenje akvarijuma u ​​snu najavljuje nadolazeću promenu, kako u privatnom životu, tako i u poslu. Možda čak i promenu mesta stanovanja.

Za neke ljude san o promeni vode u akvarijumu može simbolizovati dosadan posao koji će zahtevati energiju, ali neće doneti željeni rezultat.

Ako ste sanjali da ste razbili akvarijum sa ribama, taj san najavljuje nevolje povezane sa tračevima koje šire vaši neprijatelji. Budite oprezni i pokušajte da ne verujete rečima nepoznatim ljudima.

Advertisements

Okrugli akvarijum u snu znači stagnaciju u poslu. Mali akvarijum je znak siromaštva. Prazan akvarijum za ribu najavljuje moguće otpuštanje sa posla.

Plivanje u akvarijumu u snu upozorava na nesreću. Promena vode u akvarijumu simboliše neprijatno iznenađenje. Videti akvarijum sa zemljom u snu je simbol povećanju društvenog statusa.

Sanjati akvarijum sa algama je simbol bogatstva. Videti akvarijum sa vodopadom u snu, najavljuje dugo očekivani odmor.

Kupovina akvarijuma u snu predviđa pojavu vernog prijatelja. Nošenje akvarijum u snu, znači da ćete steći dragoceno iskustvo.

Videti ajkulu u akvarijumu simboliše otvoren sukob sa neprijateljem. Ako ste sanjali zmiju u akvarijumu, to najavljuje izdaju prijatelja. Videti krokodila u akvarijumu znači da će vas prevariti.

Pacovi u akvarijumu u snu simbolišu loše vesti. Žaba viđena u snu u akvarijumu upozorava na susret sa licemernom osobom. Sanjati puževe u akvarijumu, znači da ćete dobiti bonus ili povišicu na poslu.

Prljav akvarijum može da upozori na svađu sa članovima porodice. Ako je akvarijum napukao u vašem snu, to može da simboliše privremeno odvajanje od voljene osobe.

Ako je akvarijum bio slomljen, taj san može da najavljuje usamljenost. Ogroman akvarijum u snu simboliše finansijsko blagostanje. Čist akvarijum predviđa period sreće.

Advertisements