Šta znači sanjati advokata?

Advokat viđen u snu simbol je uzajamne pomoći i podrške. Tumačeći šta advokat predstavlja u snu, potrebno je razjasniti ko je tačno odigrao njegovu ulogu u snu, da li ste to vi ili vama bliska osoba.

Ovi detalji će vam pomoći da razumete na šta se morate pripremiti u stvarnosti.

Advertisements

Ako je mlada devojka sanjala da je na neki način povezana sa advokatom, to znači da bi trebala biti oprezna u svojim postupcima i izjavama. Millerova knjiga snova upozorava da jedna pogrešna reč ili radnja mogu imati vrlo loše posledice.

Ako je čovek u snu video advokata, to je simbol činjenice da će morati da reši imovinske sporove sa nekim iz svoje porodice. Štaviše, u svakom slučaju očekuju vas nevolje, ako dobijete slučaj, posvađaćete se sa rodbinom, ako izgubite, ostaćete bez imovine.

Ako ste sanjali da ste advokat, taj san je znak rasta karijere. Unapređenje će biti toliko neočekivano da verovatnije neće biti uspon na karijernoj lestvici, već veliki skok.

Advertisements

Istočna knjiga snova obećava čast i poštovanje sanjača koji je sebe video kao advokata koji je u snu dobio spor na sudu. Takođe je moguće da ćete nakon takvog sna zauzeti novu poziciju za sebe u društvu.

San u kome imate posla sa advokatom koji brani vaše interese tumači se na malo drugačiji način. Ako ste sanjali da ste optuženi za nešto ozbiljno, a advokat pokušava da vas zaštiti, setite se da li je uspeo ili ne.

Pobediti na sudu uz pomoć advokata znači da ćete ispuniti san kojem ste težili. Ali gubitak slučaja, nažalost, najavljuje propast nada.

Ako ste sanjali da je ročište odloženo, taj san znači da osećate da vas lažu.

Da li ste sanjali da ste se oko nečega svađali sa advokatom? Ako u isto vreme shvatite da grešite, ali i dalje dokazujete svoje gledište, to je znak da osećate neku vrstu krivice koja vas proganja.

Ako ste sanjali da slušate razgovor između dva advokata, to znači da ćete primiti neočekivane vesti.

Ako ste sanjali da u sudnici slušate govor advokata odbrane, setite se za šta je tačno optužen onaj koga je advokat branio u snu. Na primer, ako je neko optužen za ubistvo – ovo ukazuje na to da ste depresivni.

Advertisements

Ako je u pitanju krađa, muči vas kajanje zbog činjenice da ste prisvojili tuđe ideje. Ako je optužba za prevaru, ne bi trebalo da započinjete nikakve avanture, one će se loše završiti.

Ako su to nasledne parnice, taj san najavljuje svađu sa rodbinom.

Advertisements