Šta znači sanjati abortus?

Snovi o abortusu je jedan od najstrašnijih noćnih mora koje možete imati. Obično se pojavljuju u periodima depresije i tuge, zbog gubitka nekoga ili nečega važnog za vas.

Takvi snovi su takođe povezani sa nekim zdravstvenim problemima koje možda imate, ili retko finansijskim problemima. Ukratko, ovaj san je obično znak loših stvari koje će se dogoditi.

Advertisements

Abortus je često traumatičan događaj. Ovaj san simbolizuje nešto neuverljivo, što se još nije ostvarilo ili se naglo završava.

Taj san takođe može biti podsvesna manifestacija sumnje u promenu, koju mnogi od nas ne vole ili se plaše preuzimanja odgovornosti i obaveza.

Snovi mogu biti komplikovani i zahtevaju tumačenje, ali je jasno da su snovi često samo odraz onoga što ste videli.

Advertisements

Dakle, ako ste imali iskustvo poput abortusa, ili ste bili blizu nekoga ko je to doživeo, onda nije čudno da sanjate o tome.

Stres je jedan od najvećih zločina današnjice. Kada sanjate o abortusu, ovo je podsetnik da vas neka situacija ili faza u životu gura do krajnjih granica. Podiže anksioznost i šteti vašem zdravlju.

Ne zanemarujte sebe, potražite nešto što vas umiruje ili zbog čega pomalo izbegavate stvarnost.

Iako ovo nije najbolji izlaz, može vam biti prozor da ispružite glavu i dišete. Pokušajte da čitate, šetate, družite se sa prijateljima ili voljenima, gledate filmove ili se bavite hobijem.

Sanjati da izvršite abortus

Ovaj san ukazuje na to da vas nešto sprečava u profesionalnom rastu, a to čak može biti i vaš strah. Ako se ne usudite da rizikujete, rizikujete da ostanete na istom mestu.

Pokažite svoje veštine, napravite prvi korak i suočite se sa životom iz prve ruke. Sve zavisi od vas!

Sanjati da neko izvrši abortus

Ovaj san simbolizuje kraj veze, koja može biti prijateljstvo ili ljubav, pa čak i napuštanje posla. Kada sanjate da neko izvrši abortus, taj san simbolizuje toksičnu vezu.

Advertisements

Život se sastoji od ciklusa, nesumnjivo ste to čuli, i to je apsolutna istina. Zapamtite, jedna vrata su zatvorena, a druga otvorena. Ne fokusirajte se na zatvorena vrata, tako da ne vidite druga otvorena vrata.

Sanjati abortus sa puno krvi

Ako ste sanjali abortus sa puno krvi, taj san može biti zastrašujući, ali ovaj san simbolizuje kraj.

Nešto za šta ste se borili neće biti u redu, ali nemojte se obeshrabriti, poraz vas neće dočekati iako se osećate frustrirano. Nastavite da se borite i prevaziđete ove prepreke i vaše vreme će uskoro doći.

Sanjati da umrete tokom abortusa

Nije zabavno sanjati da umrete, a još neprijatnije je sanjati da umirete tokom abortusa. Negativne optužbe uvek povezujemo sa ovakvim snovima.

San o smrti tokom abortusa znak je da morate ostaviti nešto za čim čeznete. Zato zaboravite prošlost i pripremite se za budućnost.

Sanjati ilegalni abortus

Kada sanjate o ilegalnom abortusu, to znači da ne želite da se stvari promene. Plašite se mogućih promena jer morate da se preselite, pronađete nove prijatelje, nove poslove, novu ljubav ili čak druge mogućnosti za posao.

Ovaj strah se manifestuje jer ne možete da se suočite sa izazovima koji dolaze sa promenama, a nemate potrebne veštine. Ali znajte da nećete uspeti ako ne pokušate da saznate za šta ste sposobni.

Ako ne uspe, uradite to drugi put. Ali ako ne pokušate, nikada neće biti sledećeg puta. Verujte više u sebe.

Sanjati fetus nakon abortusa

Ako ste sanjali da vidite fetus nakon abortusa, to je simbol krivice koju doživljavate. Kajanje vas podseća na greške i napore da budete bolja osoba.

Međutim, ova osećanja vas mogu dovesti do dubokog emocionalnog ponora i rezultirati većim žaljenjem.

Sanjati da ste imali nekoliko abortusa

Ako ste sanjali da ste imali nekoliko abortusa, to simbolizuje više neuspeha u vašem životu. Sigurno ste pretrpeli nekoliko zastoja i razočarenja u svojoj karijeri, vezi ili porodičnom životu, a sve se to manifestuje u snovima.

Vaša nesposobnost da uspete vodi vos u takve snove. Ovaj san takođe ukazuje na vaš nedostatak samopouzdanja i narušeno samopoštovanje.

Sanjati da ste imali više abortusa takođe ukazuje na gubitak vere u naporan rad i trud koji ulažete. Počeli ste da razmišljate negativno i skriveni strahovi se manifestuju u snovima.

Advertisements

Sanjati abortus (za muškarce)

Ako muškarac sanja o abortusu, to ima negativno značenje. Taj san predstavlja brige i zabrinutosti koje treba duboko sagledati.

Ovaj san simbolizuje prepreke i ukazuje na to da stvari neće ići po utvrđenom planu. Možda ćete pretrpeti gubitak ili neočekivano nazadovanje u karijeri ili vezi.

Neuspeh vam može doći u najgorem obliku i možda ga nećete lako prihvatiti. San bi mogao biti znak upozorenja da pažljivo pregledate svoje ciljeve i njegov napredak.

Trebali biste se pozabaviti sitnim detaljima onog na čemu radite i sačuvati to od daljeg kolapsa.

Advertisements