Sanovnik reka – Šta znači sanjati reku?

Reka može da simbolizuje stav koji imate kada prolazite kroz razne događaje u vašem životu. Kada sanjate o reci, obratite pažnju na sve detalje sna. Nije samo reka već i situacija oko vas.

Obratite pažnju na vreme, životnu sredinu, aktivnosti koje radite i sve emocije oko ovog sna. Voda u reci je sinonim za emocije. Zato pokušajte da se setite što više detalja vašeg sna.

Advertisements

Sanjati bistru reku

Ovaj san je pokazatelj da ćete imati mir u kući i na poslu. Ako sanjate o bistroj reci i naiđete na neke probleme ili poteškoće, odmah ćete videti rešenje svog pitanja i vaš život će se poboljšati.

Ako je u vašim snovima reka bistra, to pokazuje da sledite tok svog života. Ali neophodno je da vas struja ne ponese. Preuzmi kontrolu nad svojim životom.

Sanjati mirnu reku

Mirna reka u snovima obično predstavlja trenutke mira u vašem životu. Ako je reka takođe čista, to simbolizuje da ćete u životu proći kroz trenutke smirenja. Ali ako vidite mirnu reku, ali voda je prljava, znači da gubite vreme u nekim svojim životnim situacijama.

Advertisements

Sanjati da prelazite reku

Ako sanjate da prelazite reku, to simbolizuje probleme u vašem životu s kojima se morate suočiti da biste ostvarili želje koje želite. Prelazak reke znači da morate da postignete cilj, ali takođe treba da uložite napore da ga postignete.

San o prelasku reke takođe može da simbolizuje predstavljanje nove faze koja započinje u vašem životu.

Sanjati mutnu reku

Ako sanjate mutnu reku, to znači da bi mogla nastati teška vremena u vašem životu. Budući da voda nije bistra, to znači da nastupaju vremena nečistoća. Ovaj san takođe znači snažnu želju ili bes u vama, koji trebate eksternalizovati.

Sanjati prljavu reku punu smeća

Ako sanjate o reci koja je prljava i puna smeća, to ukazuje na umor i letargiju. Takođe simbolizuje neku bolest ili osećaj izazvan prolaznim problemom.

Sanjati prljavu reku znak je neodobravanja u vašem radnom okruženju. U ovom slučaju, ponašajte se pažljivo i analizirajte sve situacije pre nego što donesete odluku.

Reka puna smeća takođe pokazuje postojanje lažnih prijatelja u vašem životu koji vam mogu naštetiti.

San u kome vidite reku punu smeća takođe simbolizuje ličnost sanjara. Budući da često radite stvari koje nisu korisne, ovo će vam blokirati put ka rastu, posebno u poslu.

Advertisements

Možda imate loše navike. Ako volite da radite stvari koje su zabranjene religijom, odmah izbegavajte te postupke i ponašajte se pozitivno zbog svoje budućnosti.

Sanjati izlivanje reke

Sanjati o izlivanju reke može biti znak upozorenja, čuvajte se svojih želja i ambicija. Takođe može simbolizovati da ste spremni da se suočite sa izazovima i preokretima u svom životu.

Sanjati reku sa mostom

Ovaj san može predstavljati siguran put. Međutim, ovo zavisi od stanja reke na kojoj se nalazi most. San može imati i drugo tumačenje.

Ako je rečna voda mirna i bistra, to znači da prepoznajete svoj kvalitet i hrabro se suočavate sa izazovima. Ako je rečna voda mutna i brza, to znači nesigurnost i sumnju.

Sanjati zaleđenu reku

Zaleđena reka može da simbolizuje da ćete u budućnosti imati izazove. Kada se voda smrzne, tok je stabilan i može izgledati sigurno. Međutim, ovakva reka je opasna. Imati ovakav san je upozorenje koje će vas pripremiti za suočavanje sa izazovima u budućnosti.

Sanjati da je reka presušila ili ima malo vode

Ovaj san znači odsustvo emocija ili osećaja neuspeha u životu. Ovakav san vam daje mogućnost da budete oprezni ili promenite pravac svog života, ali morate brzo delovati.

Ako reka ima nizak nivo vode, to je znak da morate biti oprezni u fazi u kojoj biste mogli da naiđete na finansijske poteškoće. Ako vidite plitku vodu, izbegavajte dugove i nepotrebne kupovine.

Sanjati da pijete vodu iz reke

San o pijenju vode iz reke znači da morate da čuvate svoj um i ne brinete o malim problemima. Izbegavajte nepotreban umor, a vaš život će i dalje teći pravilno.

Sanjati uzburkanu reku

Kada sanjate da jasno vidite uzburkanu reku, ovaj san simbolizuje mogućnost poteškoća i mogli biste naići na probleme. Uzburkana reka u snu sugeriše da pokušate da potražite pomoć od prijatelja i porodice kako biste prevazišli mogućnost haosa koji će nastati.

Sanjati utopljena tela u reci

Sanjati da ronite u reci koja na svom dnu ima leševe ljudi ili da ih vidite na površini vode, ima negativne konotacije. To može biti simbol uskraćivanja sreće i radosti u vašem životu. Pored toga, to takođe može značiti da ćete možda imati puno nesreće u svom životu.

Sanjati da se utapate u reci

Ovaj san simbolizuje pozitivnost u vašem životu. To znači da ste bili ili ste mogli biti izloženi određenim postupcima ili situacijama koje će doneti pozitivne i ohrabrujuće rezultate. To bi vas zauzvrat učinilo da se osećate podmlađeno i animirano i da donesete blaženu promenu u vašem životu.

Sanjati da padate u reku

Sanjanje o padu u reku i odvođenju njenim strujama mora se smatrati značajnim znakom. To može značiti da ćete postati primalac nekih vesti ili izveštaja koji bi se mogli pokazati vitalnim i ključnim za vas.

Sanjati bučnu planinsku reku

Sanjanje o tome da budete usred bučne planinske reke sa brzim strujama i čistim vodama nagoveštava događaje ili okolnosti koji će imati značajan uticaj na vas i koje bi zauzvrat mogle radikalno promeniti smer vašeg života.

Advertisements

Sanjati da se neko kupa u reci

San u kojem možete da opazite ili posmatrate kako se neko kupa ili pere u reci, znak je da ćete preuzeti obavezu da postanete savetnik ili administrator određene osobe ili grupe ljudi.

Sanjati da perete nešto u reci

San u kojem doživljavate kako ispirate ili čistite nešto u reci, na primer odeću, mogao bi se protumačiti kao pozitivan znak. To je pokazatelj da biste mogli u potpunosti da preuzmete svoj život i organizujete ga kako želite.

To je takođe znak da postajete metodičniji i uredniji, što će vam zauzvrat omogućiti da ostvarite planove koje ste sebi postavili.

Sanjati da pijete vodu iz reke

Videti kako u snu pijete vodu iz reke, simbol je unutrašnjeg mira koji ćete osećati. To znači da ste u potpunosti sinhronizovani sa svojim unutrašnjim ja. S vremenom ste stekli potrebnu oštroumnost i razboritost da svoj život učinite blaženim i zadovoljnim.

Sanjati da se kupate u reci

Sanjati da se kupate u reci znak je da živite život sigurno i mirno. Možda ćete dobiti povišicu ili čak krenuti na putovanje koje želite.

Ovaj san znači da imate hrabrosti i želje da vidite sve što se ne pojavljuje na površini, a na nečemu tražite istinu i transparentnost.

Ako skočite u reku, to može da simbolizuje vašu brzinu i strepnju u kritičnim situacijama koje zahtevaju smirenost. Ako slučajno padnete u reku, to može značiti rasprave i probleme u vašoj porodici, pa budite oprezni.

San o kupanju u reci je znak da se duhovno pročišćavate. Kupanje u rečnim vodama simbolizuje unutrašnje pročišćenje i čišćenje vaše duše.

Ako je voda koju koristite za kupanje čista, to je znak dobrog fizičkog zdravlja. S druge strane, ako je rečna voda mutna, onda je ovo znak bolesti.

Morate biti oprezni. Ako sanjate da se kupate u reci i davite se, to znači da ćete uspeti u pravnim stvarima.

Advertisements