Sanovnik pucanj – Šta znači sanjati pucanj?

Slušanje pucnja iz daljine nagoveštava neočekivane vesti. Uskoro ćete možda dobiti iznenađujuću poruku ili najavu koja će šokirati ne samo vas već i vaše prijatelje, kolege i članove vaše porodice.

Drugim rečima, vesti će se čuti glasno u vašem društvenom krugu.

Advertisements

Najava koja izaziva tako značajnu reakciju vaših najmilijih mogla bi biti povezana sa vašim ljubavnim životom. Na kartama može biti romansa.

Sanjati da gađate metu

San u kome gađate metu znači postizanje svojih ciljeva. Verovatnoća da ćete u stvarnom životu uživati u uspehu je velika. Usredsređenost i odlučnost srušiće vam prepreke na putu i ​​približićete se onome na šta ciljate.

Sa lične strane, moguće je da će vam romantična prilika uskoro uzvratiti. Međutim, ako promašite cilj u snu, to sugeriše propuštene prilike ili nesrećnu naklonost.

Advertisements

Sanjati da pucate u nekoga koga poznajete

Sanjati pucnjavu u nekoga koga lično poznajete ili nekoga vama poznatog aludira na vaša negativna osećanja prema ovoj osobi.

Nivo nenaklonosti i neprijateljstva mogao bi da se pogoršava, otuda i manifestacija ove negativne poruke u vašoj viziji.

Ovaj sukob može uskoro doći na red obeležen argumentima i moguće fizičkim prepirkama ako hladnije glave ne prevladaju.

Sanjati da ste upucani

Suparnik ili protivnik možda prati vaše aktivnosti i ponašanje u pokušaju da pronađe nedostatke i slabosti koji se mogu koristiti protiv vas.

Vaša podsvest vam govori da budete budni i obratite pažnju na sumnjive ljude, posebno one koji su u prošlosti pokazivali neprijateljstvo ili agresiju prema vama.

Osim što ste paranoični, budite izuzetno oprezni da ne biste nesvesno dali municiju ljudima koji vas pokušavaju srušiti.

Sanjati da ste upucali pticu

Sanjati da obarate pticu nagoveštava povoljne događaje. Ako već neko vreme gledate cilj, ovo je možda proboj koji ste čekali.

Advertisements

Za ljude u prodajnoj i marketinškoj profesiji ova vizija znači da će uskoro zaključiti posao ili postići svoje ciljeve. To takođe nagoveštava ljude u vezama jer aludira na napredovanje ili ulazak u novu fazu.

Sanjati da ste uhvaćeni u pucnjavi

Ovaj san znači prolazak kroz nevolju u stvarnom životu. Ovaj san odražava situaciju u kojoj se možete naći na udaru određenih radnji ili odluka.

Alternativno, ako je sanjar žena, ovo bi moglo ukazati na romantična udvaranja nekoliko poštovalaca.

Pucnjava odražava izjave ljubavi prema sanjaru što dovodi do prilično velike odluke koju treba doneti kako bi se izabralo među udvaračima.

Sanjati da ste se povredili tokom pucnjave

Sanjati da se povredite kao rezultat slučajnog učešća ili umešanosti u pucnjavu označava doživljavanje nepravde u stvarnom životu.

U vašoj sferi uticaja može biti nepristrasnih postupaka ili lažnih postupaka koji bi mogli ozbiljno naštetiti vašoj reputaciji, pa otuda i potreba da ih se ukine.

Ako je sanjar žena, ova vizija sugeriše pogoršanje postojeće veze. Možda se vrte neke sumnje i povređena osećanja.

Sanjati da započinjete pucnjavu

Pokretanje pucnjave u vašem snu sugeriše veliki poduhvat koji će se uskoro dogoditi. Glavni izazov je pred vama koji zahteva veliki deo vaših fizičkih i intelektualnih resursa.

Možda šansa za unapređenje na poslu, pokušavajući da sklopite posao, uzima mnogo energije.

Za mlade žene ista vizija snova mogla bi značiti oslobađanje od inhibicija. To može uključivati period sek*ualne asertivnosti ili opšte zaljubljenosti.

Sanjati da pucate odozgo

Ako sanjate da se vidite kako obarate mete odozgo ili sa više tačke gledišta, to znači upoznavanje novih ljudi koji vam neće odgovarati.

Pucanje odozgo ili na povišenoj visini, kao što je krov zgrade ili gornji nivo stambenog kompleksa, odražava vaše gledište kada je u pitanju susret s tim ljudima.

Možda neće ostaviti dobar utisak na vas zbog stava ili moguće razlike u ličnosti.

Advertisements

Negativno, možda osećate neku vrstu kompleksa superiornosti nad svojim kolegama i ova vizija otkriva određene delove vas kojih možda niste svesni.

Sanjati da čujete pucnjavu

Ako sanjate da čujete pucnjeve u blizini, mogli biste doživeti nesklad u porodici. Zvukovi pucanja u vašem snu znače da se među članovima vaše porodice mogu pojaviti problemi i nesuglasice zbog vaše sebičnosti i nespremnosti na kompromise.

Lični problemi mogu uticati na druga područja vašeg života, uključujući posao. Na kraju biste mogli da obavljate loše, čak i ako podnesete neoprezan i neuredan posao kao rezultat sve veće napetosti kod kuće.

Ova vizija pokušava da razotkrije određene neželjene osobine vašeg ponašanja kako bi vam pomogla da preuzmete odgovornost nad svojim postupcima.

Sanjati da pucate na majku

Ovaj san može biti prilično uznemirujući. Sanjati da upucate majku je u najmanju ruku uznemirujuće! Da li vaša majka odgovara onome što želite u životu?

Šanse su da ovo ne osećate ako sanjate takav san. Sanjati kako majka puca na vas ukazuje na to da vas majka može videti kao direktnu pretnju u budnom životu.

Prelazeći više na stvar, neizmerno je teško odvojiti svoj identitet od majčinog ako je vaš san sadržavao bilo kakvo nasilje u vezi sa vašom majkom!

Sanjati da ste pucali u majku znači da prema majci držite potisnuti bes ili druga negativna osećanja.

Možda vam se ne sviđa osobina ličnosti vaše majke i želite da se ona vremenom promeni. Međutim, ubijanje majke u snu može biti povezano sa vašim unutrašnjim kvalitetima.

Trebalo bi da volimo ljude u svom životu onakvima kakvi jesu, a ne onakvima kakvima mi želimo.

Umesto da se podsetite šta vam se kod vaše majke ne sviđa, pogledajte sve njene pozitivne karakteristike i kvalitete. Zato ne brinite, ovaj san u svom smislu nije doslovan!

Sanjati da pucate u oca

San o pucanju u oca je možda vaša podsvest koja pokušava da vam pomogne da se snađete u svojim unutrašnjim mislima.

Kako je vaš otac očinska figura u vašem životu, možda ćete osećati da je sposoban da promeni svoje ponašanje ako je još uvek živ. Ako u snu vas otac upuca, to znači da ste sposobni za promene u životu.

Ako sanjate da pucate u oca, to ukazuje na potisnuta negativna osećanja prema ocu ili na vaše sličnosti s njim. Ili ne volite mušku stranu sebe ili ćete imati sukoba sa ocem. Može značiti ličnu osobinu nasleđenu od oca koju vidite u sebi.

Advertisements

Umesto da se fokusirate na negativnu stranu, pokušajte da pogledate na pozitivnu stranu. Zanemarite negativne osobine svog oca i budite zahvalni na osobinama koje oboje imate.

Advertisements